The Witcher 3 Xbox One X Güncellemesi Detaylandırıldı

02.11.2017 20:10 Gazali Çetinkaya

 
   Xbox One X 7 Kasım'da resmi olarak piyasaya sunulacak ve daha önce çıkmış bazı oyunlar Microsoft'un yeni konsolu için iyileştirilecek. Bu iyileştirilecek oyunlardan bir tanesi de The Witcher 3: Wild Hunt.

   Xbox Wire'dan açıklama yapan CD Projekt RED The Witcher 3: Wild Hunt'ın Xbox One X güncellemesini detaylandırdı.

   Geliştirici stüdyo tarafından belirtilene göre, The Witcher 3: Wild Hunt Xbox One X üzerinde 4K çözünürlük, daha yüksek kalitede gölgeler, ortam aydınlatması, doku filtreleme, daha yüksek çözünürlüklü dokular ve performans artışı sunacak.
 
   Ayrıca Jakub Kutrzuba "4K sayesinde, sanatçılarımızın yarattığı her şeyi daha ayrıntılı olarak gösterebiliriz. Ve yüksek çözünürlükten yararlanacak kişiler sadece 4K TV sahipleri değil. Supersampling sayesinde, kalitedeki artış 1080p ekranda dahi görünür olacak." diye ekledi.
 
   The Witcher 3: Wild Hunt PlayStation 4 Pro güncellemesi geçtiğimiz ayın başında yayınlandı. DigitalFoundry güncellemeyi analiz etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler