The Witcher 3'ün Geniş Kitlelere Ulaşması Yapımcı Ekibi Şaşırtmış

16.10.2015 15:18 Samet Konuksal


    RPG oyunları çoğu zaman 'hardcore' dediğimiz çekirdek oyuncu kitlesi tarafından oynanır. Ancak Skyrim ile başlayan akımın The Witcher 3'le devam etmesi CD Projekt'i de oldukça şaşırtmış. Oyunun görsel sanatçısı Jose Teixeria, The Witcher 3'ün geniş kitlelere ulaşmasını beklemediklerini söyledi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Teixeria, "Dünya üzerinde kaç kişinin The Witcher 3'ü oynadığını düşündüğümüzde hâla duruma şaşırıyoruz. The Witcher 3'ün oyun tarzı daha çok hardcore oyunculara hitap ediyor. Yine de çok geniş bir kitle oyunu sevdi. Oyunlara çok fazla vakit ayıramayan günlük oyuncuların The Witcher 3'e ilgisi bizi etkiledi." sözlerini söyledi.
 
    The Witcher 3'ün başarısının, oyunlarda multiplayer ya da mikro ödemelere ihtiyaç duyulmadığını kanıtladığını söyleyen Teixeria, "The Witcher 3, oyuncuların uzun süreli deneyimlere ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Endüstride birçok kişi böyle deneyimlerin yeteri kadar getiri sağlamadığını söylüyor ama işte durum ortada, senaryo odaklı tek kişilik bir deneyim. Multiplayer yok, mikro ödemeler yok, oyunu oynamak ve keyif almak var." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler