Tomb Raider I-III Remastered İçin Yepyeni Güncelleme Yayınlandı

07.06.2024 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Aspyr ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan Tomb Raider I-III Remastered sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyunun bu zamana kadar üçüncü büyük güncellemesi olarak karşımıza çıkan yeni yama hem birçok sorunu ortadan kaldırıyor hem de ince ayarlar getiriyor.
 
Üç oyunda da birçok sorun ortadan çözülüyor 
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak üçüncü büyük güncelleme kıyafetlerimizi istediğimiz zaman özelleştirmemize olanak tanıyan yeni bir sistemi beraberinde getiriyor. Üstelik üç oyunda da modern kontroller aracılığıyla dövüş sistemi geliştiriliyor ve aynı zamanda Lara Croft'un 3D modeli iyileştiriliyor.
 
Son yama ile beraber kamera köşe kısımlardan geçtiğinde gökyüzünü gösteren bir sorun ortadan kaldırılıyor. Ayrıca bazı menülerde Yunanca çevirilerin çok geniş görünmesi sorunu bulunuyordu. Bu problem de tamamen çözüldü. Diğer taraftan görsel iyileştirmelerin de güncelleme dahilinde olduğunu belirtmekte fayda var.
 
Son olarak birinci oyun içerisinde yarasaların anında titreşme sorunu ortadan kaldırıldı. Ek olarak ikinci oyunda Soğuk Savaş bölümünde kar motosikletinin yanlış dokuya sahip olması problemi çözüldü.
 
Tam yama notlarına bakmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler