Türk Mitolojisi Temalı The Nightscarred: Forgotten Gods'ın Savaş Mekanikleri

21.06.2024 16:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yerli oyun ekibi Shadowfall Studios tarafından şu anda geliştirme aşamasında olan ve aynı zamanda Türk mitolojisi ile beraber harmanlanan The Nightscarred: Forgotten Gods için yeni detaylar ortaya çıkıyor. Şimdi ise sosyal medya üzerinde oyunun nasıl bir aksiyona sahip olacağı gösteriliyor.
 
Türkçe seslendirme mevcut olacak 
 
 
 
The Nightscarred: Forgotten Gods bildiğiniz üzere PlayStation partneri olarak karşımıza çıkıyor ve oyun hem Türkçe alt yazı desteğine hem de Türkçe dublaja sahip bir şekilde bizlere sunulmak isteniyor. Birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerleyebileceğimiz yapımda çeşitli büyüler kullanabiliyor ve aynı zamanda yakın dövüş mekanikleri ile düşmanları alt etmeye çalışıyoruz.
 
Hem tek başımıza hem de işbirliği modunda bir arkadaşımızla beraber oynayabileceğimiz ve görevleri yerine getirebileceğimiz oyunda ölüm tanrısı Erlik'in kızının rolünü üstleniyor ve büyük bir mücadeleye adım atmaya hazırlanıyoruz.
 
Eğer dikkatinizi çektiyse oyunu şu anda Steam platformu üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün haberdar olabilirsiniz. Bu oyunun son olarak henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulmasını bekliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 5 Saat önce Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 7 Saat önce Arcade Paradise VR, 8 Ağustos'ta PS VR2 ve SteamVR'ye Geliyor 7 Saat önce Sanal Gerçeklik Aksiyon Oyunu Brazen Blaze, 18 Temmuz'da SteamVR için Çıkıyor 7 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler