Twisted Metal için Herkese Açık Beta Yapılmayacak

Şiddete hazır mısınız?
15.10.2011 13:43 Alkan Adakaner

 
     Battlefield 3 için heyecanlanan ne kadar büyük bir kitle vardı öyle değil mi? Aslında hala çok büyük bir kitle var, fakat oyunun betasından sonra bazı oyuncuların beklentilerini düşürdüğüne de şahit oluyoruz. Yani beta test ve tanıtım için yapılsa da oyunun satışlarına zarar da verebiliyor.
 
     Twisted Metal'in yapımcısı David Jaffe de 14 Şubat 2012'de piyasaya çıkacak oyunları için halka açık beta yapmayacaklarını, şu an bazı testleri kapalı beta sayesinde yaptıklarını söyledi. Jaffe'ye göre herkese açık betalar oyunun satışlarına zarar veriyor.
 
     Her ne kadar betalar oyunlardaki hataları görmek için geliştirici firmalar için çok yararlı olsa da eğer oyunların satışını düşürüyorsa geliştiricilere betadan uzak durmayı tercih edeceklerdir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 4 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 10 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 10 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler