UE5 Destekli INDUSTRIA 2'den İki Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

21.06.2024 17:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan ve Unreal Engine 5 desteği ile birlikte geliştirilen hikaye odaklı nişancı macera oyunu INDUSTRIA 2 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise IGN, oyundan 2 dakikalık bir içeriği bizlere sunuyor ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını bu videodan görebiliyoruz.
 
INDUSTRIA 2 üst düzey grafiklerle geliyor
 
 
 
INDUSTRIA 2 açıklanan detaylara göre fizik tabanlı bir sisteme sahip olacak ve ilgi çekici bir işçilik sistemi ile beraber oyuncuları farklı malzemeler oluşturmaya itecek. Standart bir envanter sistemi ile beraber kaynakları toplayabileceğimiz oyunda aynı zamanda çeşitli üretimler gerçekleştirebileceğiz. Hikaye odaklı yapım içerisinde birinci şahıs kamera bakış açısıyla ilerleyebilecek ve herhangi bir çevrimiçi unsur barındırmayacak.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun yaklaşık olarak 4 ila 6 saatlik bir süreyi kapsayacak. Blackmill Games ekibi tarafından geliştirilen bu oyun, ilgi çekici görsellerle ve animasyon tarzı ile bizlere sunulacak. Ayrıca oyunda parçalanma efektleri yer alacak. Bu da oyundaki vahşeti ve gerçekçiliği arttıran unsurlar arasında yer alıyor.
 
Şu anda oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulmasını bekliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 4 Saat önce Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Paradise VR, 8 Ağustos'ta PS VR2 ve SteamVR'ye Geliyor 6 Saat önce Sanal Gerçeklik Aksiyon Oyunu Brazen Blaze, 18 Temmuz'da SteamVR için Çıkıyor 6 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler