Uncharted Golden Abyss'ten Yeni Oynanış Videosu

Nathan her zaman yaramaz bir çocukmuş
02.12.2011 08:44 Alkan Adakaner

     Playstation Vita, 17 Aralık'ta Japonya'da piyasaya çıkıyor.  Biz ise 22 Şubat tarihini beklemek zorunda kalacağız. Tabi Japonları kıskanmamak elde deği, çünkü Uncharted: Golden Abyss'i bizden 2 ay önce oynama şansı yakalayacaklar.
 
     Vita piyasaya çıkmadan önce Sony'nin tanıtım videoları gelmeye de devam ediyor. Uncharted: Golden Abyss'in Japonca olan bu videosunda Nathan Drake ve Marissa Chase'in başının ne tür belalara girdiğine tanıklık ediyoruz.
 
     Naughty Dog yerine Sony Bend tarafından geliştirilen oyun şu an için Playstation Vita'ya çıkacak yapımlar arasında en iyi görselliğe sahip oyun gibi duruyor.
 

[DHVIDEO=3642]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Golden Abyss Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 31 Dk önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 1 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 3 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler