VCT 2024: EMEA 2. Aşama'da İlk Finalist Fnatic Oldu!

18.07.2024 12:45 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 2. Aşama turnuvasında Playoff üst tur final ve alt tur yarı final karşılaşmaları tamamlandı!
 
     Karşılaşmaların sonucunda üst turda Fnatic adını büyük finale yazdıran ilk takım oldu. Fnatic'e mağlup olan Team Vitality'nin alt tur rakibi ise Team Heretics oldu. 
 
     Playoff etabı üst tur final karşılaşması Fnatic ile Team Vitality arasında gerçekleşti. Karşılaşmayı 2-0 galibiyetle tamamlayan Fnatic oldu ve böylelikle adını büyük finale yazdırdı.
 
     Alt turda ise temsilcimiz FUT Esports ile Team Heretics karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-0 mağlup olan FUT Esports, VCT 2024: EMEA 2. Aşama turnuvasını 4. sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti. Böylelikle Team Vitality'nin alt tur rakibi Team Herectics oldu. Karşılaşmanın galibi adını büyük finale yazdıracak. 
 
    VCT 2024: EMEA 2. Aşama turnuvasının büyük finali 20 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear Strive Switch Konsolu İçin Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce The Batman Filmine Dayalı Yeni Bir Oyunun Geleceği Bildiriliyor 2 Saat önce ASTRO BOT İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Epic Games Bu Hafta 589 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 6 Saat önce The Witcher 4 Tam Geliştirme Aşamasına Giriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler