Visceral: "Doğru Zamanda Dead Space'e Geri Dönmek İstiyoruz"

07.03.2015 11:25 Ömür Gencer

 
     Şu an Battlefield: Hardline'ı geliştiren Visceral Games'in genel müdürü Steve Papoutsis verdiği bir röportajda firmanın korku serisi Dead Space hakkında konuştu. Papoutsis, Dead Space için şu sözlere yer verdi:
 
 "Dead Space buradaki pek çok insanın göz bebeği ve kalbimizde farklı bir yere sahip. Şimdi Hardline ve diğer işlerle oldukça meşgulüz fakat Dead Space doğru zamanda tekrar dönmek istediğimiz bir şey."
 
       Papoutsis, daha sonra bir başka zaman Dead Space'e devam etmek istediklerini belirtti. Yeni bir Dead Space oyununun, serinin hayranlarını şimdiden heyecanlandıracağını söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 12 Dk önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 40 Dk önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler