WWE SuperCard'da Evrenler Çarpışıyor: Sınırlı Süreli Street Fighter 6 Etkinliği

18.07.2024 11:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Metro City'den doğrudan gelen ikonik STREET FIGHTER® 6 kadrosu, Cat Daddy Games'in koleksiyon kart savaş oyunu WWE® SuperCard*'a katılmak için hayranların favori WWE Süperstarlarıyla bir araya geliyor. Etkinlik 17 Temmuz 2024'ten 15 Ağustos 2024'e kadar sürecek.
 
Ryu, Juri, Luke ve Chun-Li gibi 13 yeni savaşçı karakter kartları ve WWE Süperstarları Rey Mysterio, Xavier Woods ve Zelina Vega'nın Street Fighter 6 karakterlerini cosplay yaparak yer aldığı özel temalı kartlar bu etkinlikte yer alacak. Hayranlar, 15 Temmuz'dan 15 Ağustos'a kadar sürecek bu sınırlı süreli etkinlikte inanılmaz ödüller kazanmak için özel oyun modlarında mücadele edebilecekler.
 
 
 
Cat Daddy Games Stüdyo Yöneticisi Harley Howe “Street Fighter oyun geceleri, stüdyomuzda onlarca yıldır bir gelenek haline geldi,” diyor. “Bu franchise'ı WWE SuperCard dünyasına hem hayranlar hem de oyuncular olarak dahil etmekten son derece heyecan duyuyoruz. Her iki oyunun birleşimini yansıtan bir deneyim oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve herkesin bu deneyimden büyük keyif almasını umuyoruz.”

Oyuncular, yeni dövüşçülerin kilidini açmak için sıralamalarda mücadele edecekleri yeni Turnuva Modu'nda WWE Süperstarları ve Street Fighter 6 efsanelerinden oluşan takımlarını kurabilecekler. Ardından, daha zorlu araçları ezerek ek ödüller kazanmak için Araç Savaşı Modu'nda güçlenin.

Özel oyun içi tekliflerle, günlük seriler, paketler, Kart Arkaları ve Ekipmanlar da mevcut olacak. Son olarak, bu sınırlı süreli etkinlikteki tüm zorlukların üstesinden gelen oyuncular, güçlü yeni Akuma Sınırlı Üretim kartının kilidini açmak için Satsui no Hado'yu kanalize edebilecekler.
 
WWE SuperCard hakkında daha fazla bilgi için oyunun resmi web sitesini ziyaret edin.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear Strive Switch Konsolu İçin Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı 38 Dk önce The Batman Filmine Dayalı Yeni Bir Oyunun Geleceği Bildiriliyor 1 Saat önce ASTRO BOT İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Epic Games Bu Hafta 589 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 5 Saat önce The Witcher 4 Tam Geliştirme Aşamasına Giriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler