Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit

28.05.2024 13:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Önemli bir marka değeri olarak karşımıza çıkan Warner Bros taklit içeriklerin önünü kesmeye devam ediyor. Ortaya çıkan haberlere göre popüler bir içerik üreticisi kendini baskı ve tehdit altında bulunuyor.
 
İçerik üreticileri ve mod geliştiricileri zor durumda kalıyor 
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak YouTube platformu üzerinde ToastedShoes adlı bir içerik üreticisi bulunuyor. YouTuber genel olarak Mortal Kombat 1 mod videoları dahil olmak üzere farklı oyunlardan içerikleri hayranlara sunuyor. Bu videolar oldukça fazla izleniyor ve bazı modların ise kullanıcılara sunulduğunu söyleyebiliyoruz. Ancak geldiğimiz noktada bu videoların ve içeriklerin Warner Bros. tarafından kesilmesi planlanıyor.
 
ToastedShoes tarafından yayınlanan bir Twitter gönderisinde “Warner Bros.'un kanalını kapatmakla tehdit ettiğini ve fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiği” belirtiliyor. ToastedShoes ek olarak şunları söylüyor: “Bu uyarılar ve ihlal bildirimleri ile beraber kanaldaki tüm Mortal Kombat 1 videolarımı sildirmek istiyorlar. Aksi halde kanalı tamamen kapattıracaklarını söylüyorlar.”
 
Elbette bu tarz durumlar içerik üreticilerini gerçekten de zor duruma getiriyor. Mod geliştiricileri her ne kadar oyunlar için yeni içerikler ve deneyimler sunsa da genel olarak kendilerini bu tarz çıkmazlarda bulabiliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler