Watch Dogs'un PS4 ve Xbox One Sürümlerinin Kaç FPS'de Çalışacağı Netleşmedi

01.04.2014 11:56 Alkan Adakaner


     Ubisoft, Watch Dogs'u uzun süre ertelemesinin ardından oyunun grafiklerini kıstığı yönünde eleştiriler almıştı. Buna karşın oyunun Playstation 4 sürümünün son derece iyi gözüktüğünü de belirtmişti.
 
    Oyunun yaratıcı yönetmeni Jonathan Morin'in Watch Dogs'un yeni nesil sürümleri ile ilgili açıklama yaptı. Morin oyunun Xbox One ve Playstation 4 sürümlerinin frame-rate'inin (saniye/kare oranı) netleşmediğini, bu konu üzerinde hala çalışıldığını söylüyor. Oyunun özellikle Playstation 4 sürümü çok stabil bir şekilde çalışıyormuş.
 
    Watch Dogs'un 27 Mayıs'ta piyasaya çıkacağını belirtelim. O zaman kadar Ubisoft teknik konularda önemli ilerlemeler sağlayabilir.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler