Wii ve DS'in Wi-Fi Bağlantı Servisleri Kapatılıyor

27.02.2014 09:20 Alkan Adakaner


     Nintendo, Wii ve DS'in bazı önemli online bağlantı sistemlerini kapatacağını açıkladı. Bunun anlamı konsolların tamamen Nintendo Network'e bağlanamaması veya internet özelliklerinin devre dışı kalacağı değil. Buna karşın online play, matchmaking ve leaderboards gibi özellikler kullanılamayacak.

     Ayrıca Animal Crossing: Let's Go to the City, Super Smash Bros. Brawl, Mario Kart Wii ve Pokémon Battle Revolution gibi 20'den fazla Wii oyunu ile Dragon Quest 9: Sentinels of the Starry Skies, Fire Emblem: Shadow Dragon, Pokémon Platinum Version, Professor Layton and the Curious Village ve The Legend of Zelda: Phantom Hourglass gibi 40'tan fazla Nintendo'nun dağıtımcısı olduğu DS oyunu bu durumdan etkilenecek.
 
     20 Mayıs'tan itibaren servislerin kapatılması ile birlikte online oyun oynamak isteyen oyuncular Wii U ve 3DS'e geçmek zorunda kalacak gibi görünüyorlar. Wii ve DS'te aşağıdaki servisler ise kullanılmaya devam edilebilecekmiş.
 
Wii
Wii Shop Channel
Delivery Channel
Hulu
Internet Channel
YouTube

DS
DSi Shop
DS/DSi browser
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Online, Intergalactic Projesi Yüzünden İptal Edilmiş 19 Şubat The Blood of Dawnwalker'ın Ana Hikayesi 30-40 Saat Sürecek 19 Şubat Analistlere Göre Nintendo Switch 2'nin Fiyatı 399 Dolar Olacak 19 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 4K Doku Paketi Yayınlandı 19 Şubat Hayatta Kalma Korku Oyunu The Backrooms 1998, 20 Şubat'ta Konsollar ve PC İçin Çıkıyor 19 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler