Xbox Live'da CoD: Black Ops Fırtınası Esiyor

10.11.2010 01:48 Alkan Adakaner

 
 
    Call of Duty: Black Ops'un müthiş satış rakamlarına ulaşacağı konusunda hiç kimsenin şüphesi yok. Serinin önceki oyunlarının satış rakamlarına bakacak olursak Black Ops en çok Xbox 360'ta satacaktır.
 
     Treyarch'tan Josh Olin'in açıklamasına göre henüz oyun piyasaya çıkalı 24 saat olmadan Xbox Live'da 1 milyon kişi Black Ops oynamaya başlamış. Bu gerçekten çılgın bir rakam.
 
     PC veya PS3'te oyunu kaç kişi oynuyor açıklanmamış, ama muhtemelen sayı daha az olduğundan Treyarch bu platformlara ait rakamları vermemiş. Siz de o 1 milyon kişi arasında mısınız?
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler