Yakuza: Black Panther'da Multiplayer Mod Olacak

24.06.2010 11:43 Alkan Adakaner


 
     Bu hafta Famitsu dergisinde ortaya çıkan bilgilere göre Yakuza serisinin PSP'ye özel olarak piyasaya çıkacak oyunu Yakuza: New Chapter Black Panther'da multiplayer elementler de olacak.

     Dergideki haberde oyunun senaryo modunda Tag bazlı dövüşlerin olacağı belirtiliyor. Ana karakterimiz Tatsuya'nın yanına bir kişinin daha ekleneceği söylenen dövüşleri iki kişi olarak tek bir düşmana karşı yapabileceğimiz gibi grup halinde gelen düşmanlara karşı da yapabileceğiz.

    Bunun yanı sıra ekran görüntülerinde gördüğümüz boks ringlerini hatırlasanız karşılıklı dövüşlerin olacağını da göz önüne alabiliriz. Ayrıca 4 kişilik çok oyunculu mod desteğinin olabileceğinin söylenesi de kulağa oldukça hoş geliyor.

     Sokak Dövüşü, Karate, Boks ve Pro Wrestling gibi dövüş stillerinin bulunacağı oyunda her stilde özel vuruş güçlerimizin olacağı daha önce açıklanmıştı. Bu tür stil farklılıkları da karakterlerin birbirinden ayırt edici özelliklere sahip olmasını sağlayacak ki multiplayer desteği olan bir oyunda bu şart. 
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza: New Chapter Black Panther Platformlar: PSP Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 2 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 4 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 4 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler