Yeni Borderlands Oyunu PS3 ve Xbox 360'a Geliyor + Senaryosu Ayda Geçiyor

07.04.2014 14:15 Alkan Adakaner


    Borderlands 2'ye tonla indirilebilir içerik çıkaran 2K Games anlaşılan bu nesilden hemen vazgeçmeyecek. Oldukça yüksek satış miktarına ulaşan Borderlands serisinin hikayesinin öncesini konu edinen yeni bir oyun geliyor ve dünyanın uydusu ay oyunun geçeceği mekan olacak.
 
    Söylenenlere göre oyunda John adlı bir programcının (daha sonra karşımıza düşmanımız olarak çıkacak The Handsome Jack) yönlendirmesiyle hareket edeceğiz ve uzaylılara ait bir artifaktı arayacağız.
 
    Bu oyunla birlikte lazer ve dondurucu gibi efektler kullanan silahlar emrimizde olacak.  Ayrıca düşük yer çekiminden hareketlerimizin etkileneceği ve oksijenin de sınırlı olacağı belirtiliyor. 
 
   Bu yeni oyunun 2014 yılında çıkacağı ve 2K Australia tarafından hazırlandığı da vurgulanıyor. Daha önce serinin yaratıcısı Gearbox'ın patronu Randy Pitchford yeni nesil bir Borderlands oyunu üzerinde çalıştıklarının ipucunu vermişti. Anlaşılan Borderlands'e doyacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 25 Dk önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 1 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler