"Yeni Borderlands de 4 Kişilik Co-op Sunacak"

13.08.2013 10:16 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi Gearbox'ın büyük beğeni toplayan ve yüksek satış miktarına ulaşan FPS-RPG serisi Borderlands'te 4 kişilik co-op desteği bulunuyor. Geliştiriciler oyunda 4 kişiden daha fazla co-op desteği sunulmasının planlanmadığını söylüyorlar.
 
    Bu nesilde teknik sınırlamalardan dolayı oldukça hızlı bir oyun yapısı olan Borderlands serisinde co-op oynanışı 4 kişiyle sınırladıklarını söyleyen serinin yaratıcı yönetmeni Paul Hellquist, yeni nesilde teknolojik imkanlar artmasına rağmen 4 kişi sınırını koruyacaklarını söylüyor. Bunun sebebi sadece teknik şeyler değil.

    Borderlands gibi bir oyunda 4 kişinin belli bir amaca odaklanmasını sağlayabildiklerini söyleyen yetkililer, bu miktar 8 veya 16'ya çıkarsa grupların bozulacağını ve herkesin farklı şeylere odaklanacağını düşünüyorlar.  Bu düşüncelerinde de haksız olduklarını söylememiz zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 7 Dk önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 1 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler