İsyan Ettiren Oyun

29.11.2010 23:07 Ersin Çakı


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
 
     Call of Duty: Black Ops bir yandan satış rekorları kırarken, diğer yandan oyundan yakınanların sayısı giderek artıyor. Oyunun PS3 sürümünün sahipleri, paralarının iadesini isteyen bir çevrim içi dilekçe imzalamaya başladılar.

     Oyuncular, COD: Black Ops'un PS3 sürümünün, Xbox 360 sürümüne göre daha kötü grafiklere ve daha az özelliğe sahip olmasından yakınırken, oyunun söz verilen özellikleri de barındırmadığını iddia ediyorlar.

     James adındaki bir oyuncu ise şunları söylüyor: "PS3'deki Black Ops tam bir karmaşa. Oyun teknik sorunlarla dolu ve oynamam mümkün olmuyor. Hatalar nedeniyle online odalardan düşüyorum, bağlantım kesiliyor. Frame rate konusunu ise hiç açmıyorum."

     Dilekçe, 24 saat içinde 2.000 kullanıcı tarafından imzalandı. Activison'un ise bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 10 Dk önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 20 Dk önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 37 Dk önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler