İzometrik MMO Path of Exile 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

31.05.2024 11:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Grinding Gear Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Path of Exile II'nin çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan detaylara göre oyun 2024'ün sonlarında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Yapım erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirecek. Aynı zamanda PC sürümünün Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlanacağını belirtelim.
 
Oynaması ücretsiz olacak 
 
 
 
Path of Exile II izometrik bir çok oyunculu yapıyı bünyesinde barındırıyor. Bunun yanı sıra tamamen oynaması ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yapım içerisinde arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir sistemin bulunduğunu söyleyebiliyoruz. Oyuncular tek bir hesap içerisinde ortaklaşa bir şekilde oyunu oynayabiliyor ve aynı konsolda iki ayrı hesapta da oturum açabiliyor.
 
Buna ek olarak yapım içerisinde tam çapraz oyun ve çapraz ilerleme desteği yer alıyor. Böylece ilerlemenizi herhangi bir şekilde kaybetmeden arkadaşlarınızla beraber oynama imkanına sahip olabiliyorsunuz. Devasa çok oyunculu bir yapıya sahip olacak Path of Exile II dikkat çekici karakterleri, düşman çeşitliliğini ve daha fazlasını bizlere sunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler