Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı

17.06.2024 14:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni detaylar ortaya çıktı. Bu kapsamda stüdyo patronu Todd Howard, oyunun 14 milyon oyuncuya ulaştığını açıkladı.
 
Starfield arka planda kalsa da oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Bethesda Game Studios patronu Todd Howard, YouTuber MarMattyPlays ile yaptığı bir röportajda Starfield'ın oyuncu başına ortalama 40 saatin üzerinde oynama süresiyle 14 milyon oyuncuya ulaştığını belirtti. Bu sayı 20 Aralık 2023 tarihinde 13 milyon, 2 Aralık 2023'te 12 milyon, 19 Eylül 2023'te 10 milyon ve 7 Eylül 2023 itibarıyla altı milyon oyuncuydu.
 
Öte yandan Starfield için bildiğiniz üzere Shattered Space adlı ek hikaye genişlemesi bu sonbaharda çıkmaya hazırlanıyor. Howard DLC'nin Fallout 4: Far Harbor'a benzer bir boyutta olacağını belirtiyor. Sevilen oyunlar arasında yer alan ancak pek bahsedilmeyen Starfield, Xbox Series X|S, PC ve Xbox Game Pass için Eylül 2023'te piyasaya sürüldü.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 5 Dk önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 1 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 2 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler