Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı!

28.05.2024 14:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft çatısı altında bulunan Call of Duty serisi geliştiricisi bildiğiniz üzere yepyeni oyunu ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Black Ops 6'nın tanıtım zamanı yaklaştıkça oyuncular, Xbox tarafından kullanıcılara sunulan abonelik hizmeti Game Pass'e gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Şimdi ise bu sorunun cevabını net olarak verebiliyoruz.
 
Xbox uygulaması kullanıcılara yeni bir bildirim yolladı
 
 
 
Call of Duty: Black Ops 6 merakla beklenen yapımlar arasında bulunuyor. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran yeni bir haberle oyunun ilk günden Game Pass hizmetine geleceğini doğrulayabiliyoruz. Bu doğrulama, Xbox uygulaması tarafından kullanıcılara gönderilen bir bildirim aracılığı ile geliyor. Bildirim içerisinde oyunun ilk günden kütüphaneye dahil olacağı cümleleri yer alıyor.
 
Geçtiğimiz hafta Wall Street Journal bu yılki Call of Duty oyununun Xbox abonelik hizmetinin bir parçası olarak dahil edileceğini belirtti. Aynı haber kaynağı Microsoft'un abonelik hizmetinde çeşitli değişikliklere gideceği ve Call of Duty oyunları için ayrı bir seçenek sunacağını aktardı.
 
Black Ops 6, Activision Blizzard, Bethesda ve Xbox Game Studios'taki oyunların yer alacağı bir etkinlik olan Xbox Games sunumunda dünya çapında tanıtılacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler