PS All Stars'tan DLC Desteği Kesiliyor

05.08.2013 03:20 Samet Konuksal


    Nintendo platformlarının sevilen dövüş serisi Super Smash Bros.'tan esinlenilerek oluşturulan PlayStation All-Stars Battle Royale, geçtiğimiz senenin sonuna doğru çıkmıştı. Oyun adına DLC'lerle ilgili yeni söylenti haberleri gelse de, Sony yetkilileri tarafından son nokta konuldu.
 
    Sony Santa Monica'nın topluluk yöneticisi, resmi PlayStation forumları üzerinden PS All Stars'a yeni DLC bekleyenlere yönelik bir açıklama yaptı. Bu açıklamada oyunla ilgili DLC desteğinin sona erdiği belirtildi. Forum adı Just--Tank olan yetkili, "SuperBot Entertainment'in ortaya çıkardığı işten dolayı mutluyuz fakat artık planlanan içeriğin sonuna geldi. Bundan sonra PlayStation All Stars Battle Royale için yeni karakter ordaklı veya başka bir DLC'nin duyurusu yapılmayacak." sözleriyle birlikte konuyu anlattı.
 
    Son olarak forum yazısında yapılan eklemelerde, daha önce ön sipariş hediyesi olarak sunulan kostüm içeriklerinin 27 Ağustos tarihi itbariyle tüm oyunculara ücretsiz olarak verileceği de belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation All-Stars Battle Royale Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SuperBot Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball™, Dünyanın En Kapsamlı Futbol Organizasyonundan İlham Alan Oyun İçi Kampanyası Başlattı 09 Haziran Efsanevi PES Serisinin Küllerinden Doğan eFootball™ Kick-Off Çıktı! 04 Haziran Japonya’da Anime Kültürünün Kalbi Akihabara’da Gacha Dükkanınızı Açın! 04 Haziran Subnautica 2, 4 Milyon'dan Fazla Kopya Sattı 21 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişime Çıktı ve Steam Satışlarında Zirveye Yerleşti 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler