Night Cry'ın İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

03.02.2015 22:05 Tayfun Kumaş

 
    Clock Tower'ın yapımcısı Hifumi Kouno'nun Project Scissors olarak adlandırdığı ve daha sonra Night Cry olarak isim değiştirdiği oyunun ilk oynanış videosu yayınlandı.

    PS Vita, iOS ve Android için geliştirilen oyunun bu tanıtım videosunda, karakterimize ve grafiklerine bakabilirsiniz. Oyundaki yaratıkları, Silent Hill serisinin yaratık tasarımcısı Masahiro Ito tasarlıyor. Videoda olaylar lüks bir geminin dinlenme salonunda başlıyor ve gemideki yemek salonunda devam ediyor. Video sayesinde yaratıkların neye benzediğini ve bizleri nasıl öldürdüğünü görebiliyoruz. Tabii özellikle oyunun Telltale Games'in Advanture oyunlarına benzer tarzda bir oynanışa sahip olduğunu da görüyoruz. Sözü fazla uzatmadan sizi oynanış videosu ile başbaşa bırakalım. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NightCry Platformlar: VITA Mobil PC Geliştirici: Nude Maker Dağıtıcısı: Nude Maker Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom, Monster Hunter Wilds'ın Kötü PC Performansını Kabul Etti 01 Mart Söylenti: Call of Duty 2025 PS4 ve Xbox One'a Gelecek 01 Mart Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın 01 Mart KRAFTON, 19 Mart’ta Düzenlenecek inZOI Global Showcase'i Duyurdu 01 Mart Türkiye Oyun Sektörü Raporu 2024 Yayınlandı! 28 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler