3DS'e Özel Castlevania, Konsollara Gelebilir

04.02.2013 20:33 Tunahan Başol


     3DS'e özel olarak duyurusu gerçekleştirilen Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, Konami'den Dave Cox tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa, ev konsollarına da gelebilir. Bu konuyu kesinlikle dikkate alacaklarını belirten Cox, yapımın 3DS'teki satışlarına ve başarısına bağlı olarak karar verileceğini söyledi.
 
"Biz her şeyi yüksek çözünürlüklü olarak tasarladık. Dokuları, bölümleri, modellemeleri, her şeyi. Sonra karakterlerin kemiklerini aldık, bilirsiniz, dokuları ve diğer her şeyin boyutunu sıkıştırmak için çözünürlüğü düşürdük. Ama oyunun HD sürümü MercurySteam'deki PC'lerin birinin içinde hazır olarak bekleyecek."
 
     Bu tarz bir açıklamadan sonra her şeyin oyunun satışlarına kaldığını söyleyebiliriz. Başarılı olursa, oyunun konsollara gelmemesi için hiç bir neden yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2025 Türkiye: Birlik Kickoff Split Şampiyonu BBL PCIFIC Oldu! 14 Dk önce Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce PlayStation Plus’tan Mart Ayında Ayrılacak Oyunlar 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Bir Kez Daha Ertelenmeyecek 4 Saat önce Gelecekteki Xbox Sunumları Çok Platformlu Oyunlara Odaklanacak 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler