Assassin's Creed III DLC'leri Wii U'ya da Gelecek

31.10.2012 17:47 Erkut Köse


   İlk incelemelerinden aldığı notlarla göz dolduran Assassin's Creed III'ün Wii U versiyonuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
 
    Daha önce Wii U'daki oyunun diğer konsollarla birebir aynı olacağını dile getiren Ubisoft, tüm DLC'lerin de yayımlanacağını açıklayarak bir nevi bunu doğrulamış oldu. Buna göre oyuna 5 adet indirilebilir içerik gelmesi planlanıyor. Gelecek olan paketlerden 3 tanesi ise oyunun senaryo moduna yeni görevler dahil edecek. Ayrıca yeni karakterlerin, online görevlerin ve haritaların  gelmesi de yapılan planlar arasında.
 
   Avrupa'lı Wii U sahiplerinin ayın sonunda kavuşacağın Assassin's Creed III'ün geri kalmayacağı da bu sayede ortaya çıkmış oldu. Söz konusu gelişmenin oyun satışlarına olumlu yönde yansıması bekleniyor. Bakalım Ubisoft'un bu hamlesi Wii U'ya oyun geliştiren diğer firmalara da örnek olacak mı, merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rainbow Six Siege X Gelişmiş Görseller ve Oynanış Mekaniği Sunacak 8 Dk önce Starfield'ın PS5 Sürümü İçin Yeni Gelişmeler Ortaya Çıktı 1 Saat önce PlayStation Gizemli Bir Oyun İçin People Can Fly İle Ortaklık Kurdu 2 Saat önce KOTOR Remake Ölmedi! Geliştirilme Aşamasında Olduğu Doğrulandı 16 Mart Control 2 Tam Geliştirme Aşamasına Geçti 16 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler