Borderlands 2 Co-Op Üstüne Kurulu Bir Oyun Değil

07.04.2012 13:53 Samet Konuksal


     İlk oyunda eğlenceli fakat aksak yönlere sahip bir co-op sistemiyle karşımıza çıkan Borderlands'ın devam oyununda yapımcılar, oyunun multiplayer oyunu olarak görülmesini istemiyor.
 
     Gearbox Studios'un başkan yardımcısı Steve Gibson'un CVG'ye yaptığı açıklamaya göre stüdyo, tasarım ve görevleri dengeli bir şekilde düzenlemiş. "Hikaye şeyleri ve görev sistemi tek başına oynamak isteyen oyuncular için de epey uygun. Bu kez yalnız oyun oynamayı seven oyuncuları da hedef alıyoruz." şeklinde konuşan Gibson, "Sonuçta çoğu kişi oyununa başkalarının karışmasından hoşlanmaz." açıklamasını yaptı. 
 
     Önümüzdeki Eylül ayına göz kırpan Borderlands 2, yeni oynanabilir karakterleriyle birlikte bizleri kendine bağlayacak gibi gözüküyor. Her ne kadar Steve Gibson bu konuda co-op'tan uzak kalsa da, ilk oyunda yaşanan eğlence göz ardı edilemez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler