Bulmaca Oyunu hololive Treasure Mountain, PC için Duyuruldu

18.07.2024 15:04 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı holo Indie ve geliştirici BeXide, PC (Steam) için 3D bulmaca oyunu hololive Treasure Mountain'ı duyurdu. Oyun, bu yaz piyasaya sürülecek.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Hololive üyeleri sevimli hazinelere dönüşüyor! Hololive hayranları için mutlaka oynanması gereken bu 3D bulmaca oyununda 3D Hololive karakterlerini taşmadan yığarak kendi dağınızı yaratın!
 
Hazineleri atın ve adanın üzerine istifleyin! Aynı hazineleri birleştirerek daha büyük hazinelere dönüştürün! Oyun, adadan bir hazine düştüğünde sona erer! Daha büyük hazineler yaratın ve zincirleme reaksiyonlar yoluyla puanınızı artırmak için ardışık kombinasyonlar yapın! Ve en büyük hazineyi yarattığınızda, inanılmaz bir şey olur…!?
 
Oyunda görünen hazineleri diğer üyelerle takas edebilirsiniz! Kendi
zevkinize göre özelleştirin ve en sevdiğiniz karakterlerden oluşan kendi benzersiz dağınızı yaratın! Dünyanın dört bir yanından oyuncularla yarışın ve becerilerinizi test edin.
En yüksek puanı hedefleyin ve kendinize meydan okumaya devam edin!
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 76, Fallout 5'in Gelişimini Etkiliyor mu? İşte Yeni Açıklamalar 1 Saat önce Star Wars Outlaws Dünya Çapında Çıktı 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 Multiplayer Beta Erken Erişimi Yayınlandı 3 Saat önce NewGamePlus: Yerli AAA Oyun Black State Görüntüleri ve Dahası 4 Saat önce EMEA Masters Summer 2024 Şampiyonu Team BDS Academy Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler