Demon's Souls Strateji Rehberi Wiki'den

19.04.2010 12:32 Alkan Adakaner

       
 
     Demon's Souls'un zorluğu bir çok oyuncuyu bu mükemmel oyundan kısa sürede soğutmayı başarmıştı. Buna karşılık oyunun bu yönüne hasta olan oyuncular da vardı.
 
     İnternetten günlerce strateji rehberleri aramak ve forumlarda birilerine danışmak bu oyunu oynayan hemen hemen herkesin yaptığı normal bir iş haline gelmişti. İnternetteki en iyi Demon's Souls strateji rehberine sahip wikidot'daki bilgiler oyunun Avrupa versiyonundaki strateji rehberine kaynaklık edecek.
 
     Oyundaki sınıflar, silahlar, zırhlar, büyüler, eşyalar, gizlilikler gibi bir çok unsuru bu strateji rehberinde bulmak mümkün olacak.
 
     Geçen yıl Amerika ve Japonya'da piyasaya çıkan oyun oldukça yüksek notlar aldı ve bazı siteler tarafından da yılın RPG oyunu olarak seçildi. 25 Haziran'da Avrupa'da piyasaya çıkacak oyunu Avrupalı oyuncular da oynama şansını yakalacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 4 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 5 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 5 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler