Dissidia D.Final Fantasy'de Dünya Haritası

Dünya haritasını gerçekten çok özledik..
15.12.2010 14:58 Ersin Kılıç


     Final Fantasy karakterlerini karşı karşıya getiren Dissidia Final Fantasy, PSP'nin en önemli yapımlarından birisiydi. Serinin ikinci oyunu Dissidia Duodecim Final Fantasy ise ilk oyunun temellerini çok daha ileri taşıyacağa benziyor.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde oyun için bir dergi taraması ortaya çıkmış ve bu taramada oyunda dünya haritası olacağı anlaşılmıştı. İşte Shonen Jump'ta gözüken bu ekran görüntülerinin kaliteli versiyonları bugün yayınlandı.
 
     Bu ekran görüntülerinde savaş modu dışında oyundaki dünya haritası sistemini de yakından görebiliyoruz. Görünüm olarak eski Final Fantasy oyunlarındakine benzer bir dünya haritası olduğu anlaşılıyor. Bu ekran görüntülerinde ayrıca oyuna son olarak eklenen Laguna'yı da görüyoruz. Oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dissidia Duodecim Final Fantasy Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Dk önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler