Dragon Quest IX Serinin En Çok Satan Oyunu

Dragon Quest IX grafiğin herşey olmadığını kanıtlayan mükemmel bir yapım
22.12.2009 03:51 Alkan Adakaner

Japonya'nın en çok sevilen RPG'lerinden birisi olan Dragon Quest 8'in Playstation 2 için çıkmasından sonra 9. oyunun Nintendo DS için duyurulması oyun dünyasını çok şaşırtmıştı.
 
Dragon Quest 9 çıktığı günden günümüze kadar sadece Japonya'da toplam 4.15 milyon satarak serinin en çok satan oyunu olmayı başardı. 
 
Square-Enix 9. oyunun 5 milyon satmasını bekliyordu ve kısa bir süre sonra bu beklentisi gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor.
 
Square-Enix Dragon Quest 10'u ise Wii için duyurarak Nintendo ile olan yakın işbirliğini sürdüreceğinin de sinyallerini vermişti.
 
Japonya'da Final Fantasy kadar (belki de ondan daha fazla) ünlü olan oyun Batı'da malesef hala çıkmadı.
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies Platformlar: DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 31 Dk önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler