FF XIII'ün Xbox 360 Versiyonu Japonya'da Çıkabilir

07.09.2010 15:10 Ersin Kılıç


 
     Final Fantasy 13'ün Xbox 360 için piyasaya çıkması gerçekten oldukça büyük bir olaydı. En büyük exclusive oyunlarından birini kaybeden Sony'nin gönlü ise oyunun Japonya'da sadece PS3 için piyasaya çıkacağının belirtilmesi ile alınmıştı. Ya da firmalar arasında buna benzer bir anlaşma olmuştu. Buna rağmen gelen haberlere bakacak olur ise Sony, Japonya'daki Final Fantasy 13 özel durumunu kaybedebilir.
 
     Final Fantasy.net'in japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden Dengeki Magazine'in son sayısından aldığı habere göre Final Fantasy 13'ün Xbox 360 versiyonu Japonya'da çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Habere göre oyun 16 Aralık'ta ülkede Xbox 360 için rafları süsleyecek. Yani oyunun PS3 için Japonya çıkışından tam bir yıl sonrası. Easy mode ve İngilizce seslendirmeleri barındıracağı söylenen oyun için Square Enix'ten bir açıklama ise henüz gelmedi.
 
     Final Fantasy 13, PS3 ve Xbox 360 için batı çıkışını Mart ayında gerçekleştirmişti.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Online, Intergalactic Projesi Yüzünden İptal Edilmiş 19 Şubat The Blood of Dawnwalker'ın Ana Hikayesi 30-40 Saat Sürecek 19 Şubat Analistlere Göre Nintendo Switch 2'nin Fiyatı 399 Dolar Olacak 19 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 4K Doku Paketi Yayınlandı 19 Şubat Hayatta Kalma Korku Oyunu The Backrooms 1998, 20 Şubat'ta Konsollar ve PC İçin Çıkıyor 19 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler