Forza Motorsport 5'e Bathurst Pisti Ekleniyor

05.09.2013 11:58 Alkan Adakaner


 
    Forza Motorsport 5'e yeni bir pistin daha ekleneceği açıklandı. Geliştirici Turn 10 yaratıcı yönetmeni Dan Greenawalt'un açıklamasına göre Bathurst'ın Mount Panorama adlı pistinin oyunda yer alacağı bir ekran görüntüsü ile birlikte açıklandı.

     Serinin hayranlarının yoğun isteği doğrultusunda Mount Panaroma'yı oyuna eklediklerini söyleyen Greenawalt, lazer tarama sistemi gibi yeni teknolojiler ve oyun motoruna eklenen yeni özellikler ile üst düzey grafikler sunacaklarını da söylüyor.

     Yukarıda bu piste ait yeni bir görseli bulabilirsiniz. Yol kenarındaki lastiklerin bile bu kadar ayrıntılı olması şaşırtıcı ve sevindirici.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 5 Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler