GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor

30.06.2024 19:03 Mehmet Tandoğan

 
 
NVIDIA tarafından kullanıcılara sunulan bulut oyun hizmeti GeForce Now (GAME+) kütüphanesine yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Şimdi de 4 farklı oyunun kütüphaneye dahil olması bekleniyor. Bu sayede istediğiniz şekilde oyunlara erişebiliyor ve herhangi bir güçlü sisteme gerek olmadan oyunları oynayabiliyorsunuz.
 
GeForce Now kütüphanesi genişlemeye devam ediyor
 
 
 
GeForce Now (GAME+), çok çeşitli abonelik seçenekleri sunuyor. Hizmet dahilinde 1800'den fazla oyun bulunuyor ve aylık 340 TL ile abone olabiliyorsunuz. Ayrıca 3, 6 ve 12 aylık olmak üzere farklı paketler de mevcut. Bu paketleri sırasıyla 800 TL, 1580 TL ve 2800 TL'den satın alabiliyorsunuz. Ayrıca haftalık Premium paketinin de yer aldığını belirtmekte fayda var.
 
Yüksek sistem gerektirmeyen GeForce Now sayesinde büyük oyunları geniş bant internet aracılığıyla oynayabiliyorsunuz. Sürekli güncellenen kütüphanesinin yanı sıra hizmete 4 yeni oyunun dahil olacağını aktarıyoruz. Bu oyunlar arasında şunlar yer alıyor:
 
- Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition (Steam ve Ubisoft,)
- Drug Dealer Simulator 2 (Steam)
- Resident Evil Village (Steam)
- Resident Evil Village Demo (Steam)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler