Halo 5: Guardians'tan Yepyeni Bir Oynanış Videosu

15.06.2015 19:55 Ömür Gencer


        Microsoft'un E3 festivalinde yer verdiği Halo 5: Guardians'a ait yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Yayınlanan videoda serinin yeni karakteri Locke'ı kontrol ediyoruz.
 
     Co-op oynanış görüntüsünde oluşan bu videoda 4 kişi Master Chief'in izini sürüyor. Oyundaki çevre detayları ve özellikle ışıklandırmaların görülmeye değer olduğunu söyleyebiliriz. Sahneye çıkan 343 Industries, Halo 5: Guardians'ın senaryo modunun şimdiye kadar yapılmış en güçlü senaryo modu olduğunu iddia ediyor.
 
      Oyunun multiplayer kısmına geldiğimizde ise Halo yeni oyunda serisinin önceki oyunlarına göre 4 kat daha büyük multiplayer haritaların yer alcağı beliriliyor. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler