Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi

18.09.2024 14:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından ilk etapta PlayStation için piyasaya sürülen Horizon Zero Dawn’ın yeniden düzenlenmiş sürümü ESRB tarafından derecelendirildi. Yayınlanan listeye göre oyunun yeni sürümü hem PlayStation 5 hem de PC için piyasaya sürülecek.
 
Horizon Zero Dawn Remastered yeni gelişmelerle karşımıza çıkacak
 
 
 
Horizon Zero Dawn'ın PC sürümü 2020 yılında geliştirilmiş çizim mesafesi ve daha yüksek kare hızları ile beraber yayınlandı. Ancak çoğunlukla PlayStation 4 versiyonundaki özelliklerle ön plana çıktı. Oyunun şimdiki yeni versiyonu orijinal PlayStation 4 sürümündeki karakter modellerini güncelleyerek Horizon Forbidden West'in PS5 versiyonundaki özelliklere kavuşmaya hazırlanıyor.
 
Yeniden düzenlenmiş sürümün şu anda henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor. Fakat yakın zamanda yeni detaylar bekliyoruz. Bu tarz listelemeler bildiğiniz üzere oyunun çıkış yapmasından önceki sürecinde ortaya çıkıyor.
 
Öte yandan PlayStation bu yılın ilerleyen dönemlerinde bir diğer Horizon oyunu olan Lego Horizon Adventures'ı piyasaya sürecek. Haziran ayındaki Yaz Oyun Festivali'nde duyurulan aksiyon macera oyunu PS5, PC ve Nintendo platformlarına gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 4 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 2 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler