Metal Gear Solid Online, "Offline" Oluyor

14.02.2012 17:14 Levent Polater

 
     Konami, 4 seneyi aşkın bir süredir hizmet veren Metal Gear Online servisini kapatma kararı aldığını duyurdu.
 
    21 Haziran'da sunucuları kapanacak olan servis, ilk kez Metal Gear Solid 3: Subsistence ile ortaya çıkmış, Metal Gear Solid 4 ile yoluna devam etmişti. Haziran ayında serinin 25. yılı kutlanacağından MGS: Online sunucularının kapanması ayrı bir önem teşkil ediyor.
 
    Kapanıştan önce Metal Gear Online dükkanı da teslim olacak. Nisan ayı gibi tüm karakter yaratma seçenekleri durdurulacak ve oyunun satıştaki 3 expansion paketi olan Meme, Gene ve Scene kapanıştan önce oyunseverlere bedavaya sunulacak.
 
    Oyunun sunucularında çok fazla oyuncu olmamasına rağmen bir servisin durdurulması ben de her zaman kötü bir his uyandırmıştır. Bunda da böyle oldu. Her neyse, yine de bu kararın daha büyük projeleri beraberinde getirmesini diliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Paketi Yayınlandı 27 Dk önce VALORANT Champions 2024 Şampiyonu EDward Gaming Oldu! 25 Ağustos Silent Hill'den Esinlenen Post Trauma'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Ağustos Phantom Blade Zero'dan Dikkat Çekici 8 Dakikalık Oynanış Videosu 25 Ağustos Türk Yapımı Black State'ten 8 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 25 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler