Metal Gear Solid: Trilogy Paketi mi Geliyor?

Metal Gear Solid destanı, Hideo Kojima'nın oyun endüstrisine kattığı en büyük eserlerden.
21.01.2011 23:45 Levent Polater


 
    Resmi Playstation dergisinin ortaya attığı bir söylentiye göre Konami, Metal Gear Solid destanının ilk üç oyununu Playstation 3 için HD paket haline getirmeyi planlıyor.
 
    Derginin söylediklerine bakılırsa Metal Gear Solid: Trilogy adında olacak olan bu paket için şu aralar kaplamalar ve grafikler yeniden gözden geçiriliyor. Oyunun dijital platformda mı yoksa kutulu mu satılacağı ise belirtilmemiş.
 
    Eğer gerçek olursa eminim Playstation 3 için yapılan paketler arasında en çok tutanlardan biri olabilir. Playstation 3 için çok fazla özel yapılıyor, hepsinin hakkını vermek lazım ancak Metal Gear Solid, gerçekten farklı bir kulvarda... Umalım da Konami de paketi onaylasın. Sabırsızla resmi duyurusunu bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna Bir Yenisini Daha Ekledi 1 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Paketi Yayınlandı 2 Saat önce VALORANT Champions 2024 Şampiyonu EDward Gaming Oldu! 25 Ağustos Silent Hill'den Esinlenen Post Trauma'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Ağustos Phantom Blade Zero'dan Dikkat Çekici 8 Dakikalık Oynanış Videosu 25 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler