Microsoft, Deadpool'un Poposundan İlham Alan Kontrolcü Üretti

18.07.2024 15:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Marvel işbirliği kapsamında yakında vizyona girecek olan Deadpool & Wolverine filmi için yepyeni bir kontrolcü üretti. Ortaya çıkan görsele bakacak olursak kontrolcünün tasarımı doğrudan Deadpool'un poposundan ilham alıyor.
 
Kontrolcü için çekiliş düzenleniyor 
 
 
Xbox Wire'da yeni Xbox kablosuz kontrolcüsü Deadpool'un çok tartışılan ve bir yandan da ilgi çekici olarak görünen yuvarlak poposundan esinlenerek tasarlandı. Microsoft, bu yeni kontrolcüsünü Cheeky Controller olarak adlandırıyor ve yukarıdaki görselde kontrolcünün nasıl bir tasarıma sahip olduğunu doğrudan görebiliyorsunuz.
 
Ortaya çıkan detaylara göre Microsoft, yeni Xbox kontrolcüsünü yalnızca çekilişi kazananlara vermeyi hedefliyor. Twitter platformu üzerinden yayınlanan bir gönderi içerisinde Xbox, yepyeni bir çekiliş düzenliyor. Koleksiyonluk bu ürünü kazanma şansına çekilişe katılarak sahip olabiliyorsunuz.
 
Son olarak Deadpool & Wolverine filmi 26 Temmuz'da vizyona giriyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yoshida: Final Fantasy 14'ün Nintendo Konsol Sürümü İçin İşler Yolunda 1 Saat önce Fallout 76, Fallout 5'in Gelişimini Etkiliyor mu? İşte Yeni Açıklamalar 2 Saat önce Star Wars Outlaws Dünya Çapında Çıktı 3 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 Multiplayer Beta Erken Erişimi Yayınlandı 4 Saat önce NewGamePlus: Yerli AAA Oyun Black State Görüntüleri ve Dahası 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler