Nuka-World Fallout 4'ün Son DLC'si Olacak

06.07.2016 21:52 Gazali Çetinkaya

 
   Açık dünya rol yapma oyunu Fallout 4'e gelecek Nuka-World DLC'sinin oyuna eklenecek son DLC olacağı Pete Hines tarafından doğrulandı. Bu haberle oyun için son 2 DLC'nin kaldığını da öğrenmiş olduk.
 
 
   Twitter üzerinden Dylan Andes adlı arkadaşın Nuka-World DLC'sinin Fallout 4'e gelecek son DLC mi olacak sorusuna Pete Hines sonuncusu olacağını belirtti. 
 
   Fallout 4, 10 Kasım 2015 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı. O günden bu yana oyunu güncel tutan Bethesda'nın Nuka World DLC'si Ağustos ayında çıkış yapacak. Ondan önce ise bu ay içerisinde Vault-Tec Workshop oyunculara sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler