Red Bull, Sanal Arenaya Çıktı

28.05.2012 15:53 Samet Konuksal


     Son dönemde StarCraft'ın yanı sıra League of Legends'le birlikte takipçisi daha da artan elektronik spor liglerine büyük bir isim de katkı yapmaya başladı. Fiziksel sporların en büyük yatırımcılarından Red Bull, sanal arenaya çıktı.
 
     İlk projesini geride bıraktığımız haftasonunda gerçekleştiren Red Bull, Red Bull Battlegrounds ile birlikte StarCraft II oyuncularını ağırladı. Austin'de yapılan organizasyonda Red Bull, oyunculara toplam 41 bin dolar ödül dağıttı. Bu paranın içerisinde birinci olan StarCraft II oyuncusu SK MC, 15 bin dolarla birlikte evine döndü. 
 
     10 dolar ile 20 dolar arasında biletleri satılan turnuvaya ilgi yoğun oldu ve biletler de kısa süre içerisinde tükendi. Görüldüğü üzere elektronik sporlar, yabancı ülkelerin günlük hayatına işlemiş durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler