Saturn Taksim StarCraft GGcUp Turnuvası Başlıyor

Saturn Taksim
19.04.2012 16:52 Gökhan Yılmaz

 
     Toplam 9000 metrekare alanı ile, Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim ve StarCraft Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilecek GGcUp Turnuvası için kayıtlar başladı, oyun tutkunlarının ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor.
 
     İlk kez geçen yıl yine Saturn Taksim mağazasında gerçekleşen turnuva online elemelerin ardından finaller bu yıl da 26 Mayıs 2012 tarihinde Saturn Taksim’de gerçekleşecek. Online elemeler için geç kalmadan kayıt yaptırın, bu heyecana ortak olun.
 
     Tüm Türkiye çapında isteyen herkesin turnuva resmi web sitesinden kayıt yaptırabilecekleri Saturn Taksim GGcUp turnuvaların kayıtları başladı. Saturn Taksim GGcUp-Oscar Turnuvası’nın kayıtları 12 Mayıs saat 18:00’a, Saturn Taksim GGcUp SenioR Turnuvası’nın kayıtları ise 19 Mayıs saat 18:00’a kadar devam edecek. Ayrıca, oyun tutkunları starcraftturkiye.com/tv adresinden de turnuvanın canlı yayınını takip edebilecekler.
     
     Online gerçekleşecek Saturn Taksim GGcUp – OscaR Turnuvası’nın finalistleri 12 Mayıs-13 Mayıs 2012 tarihlerinde yarışarak şampiyonları belirlenirken, 19 Mayıs’ta gerçekleşecek online eleme sonrası Saturn Taksim GGcUp – SenioR Turnuvası’nın 8 finalisti 26 Mayıs’ta gerçekleşecek büyük finalde kıyasıya yarışacak. Turnuvanın 1’incisi Apple Macbook Pro, 2’ncisi Intel’den ULTRABOOK, 3’üncüsü ise Asus EeePadTransformer Prime TF201 kazanacak.
  
     Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler