Sonic the Hedgehog 3 Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı

27.08.2024 17:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayınlanan diğer film serileri ile beraber büyük başarıya imza atan ve şimdi ise en yeni filmle beraber ön plana çıkmaya hazırlanan Sonic the Hedgehog 3 için ilk fragman yayınlandı. Haberimizin en altından ulaşabileceğiniz video ile beraber film hakkında çeşitli detaylara sahip olabilirsiniz.
 
Sonic the Hedgehog 3 ünlü isimlerin geri dönüşünü temsil ediyor
 
 
 
Paramount Pictures kapsamında izleyenlere sunulacak olan film, açıklanan detaylara göre 20 Aralık 2024'te sinemalarda gösterime girecek. Sonic the Hedgehog 3 ilk iki filmin devamı niteliğinde olarak karşımıza çıkacak ve yepyeni maceraları bizlere sunacak.
 
Daha fazla detaya girecek olursak fragman, Keanu Reeves tarafından seslendirilen Shadow the Hedgehog'a ilk bakışı içeriyor. Aynı zamanda Jim Carrey'nin de geri döndüğünü görebiliyoruz.
 
Hollywood Reporter, Nisan ayında John Wick ve Cyberpunk 2077 oyuncusunun Sonic the Hedgehog 3'te Shadow'a hayat vereceğini iddia etmişti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 6 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 6 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 6 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 7 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler