Spintires'ın Geliştiricisi Kendi Oyununu Sabote Etmiş

03.03.2016 07:46 Alkan Adakaner


    Sıradışı bir off-road sürüş simülasyonu olan Spintires'ın geliştiricisi-yaratıcısı olan Pavel Zagrebelnyj kendi oyununu sabote etmiş görünüyor. Öyle ki geliştirici zaman ayarlı bomba gibi çalışan bazı kodları oyuna ekleyerek oyunun çökmesini, bazen de oynanamaz hale gelmesini sağlamış.

    Zagrebelnyj'in böyle çılgınca bir şeyi yapmasının nedeni ise İngiliz yayıncı şirketin geliştiriciye tonla borcunun olması. Bu duruma sinirlenen geliştirici kodları sabote ederek yayıncıyı tehdit etmişler gibi görünüyor.
İşin ilginç yanı bu hatalar bir oyuncu tarafından keşfedilip düzeltildi. Zaten geliştirici de yayıncı firmayla neredeyse 1 yıldır mantık çerçevesinde bir ilişki kuramadığını belirtiyor.

    Her ne kadar yayıncı firma böyle bir şeyin sadece basının spekülasyonu olduğunu söylese de Spintires'ın Steam'deki satışlarını durdurmaktan da geri kalmadı. Steam'de "çok olumlu" yorumlara sahip olan ve satışlar konusunda da başarılı görülen Spintires'ın bu olaylardan büyük zarar gördüğü ortada. Bundan sonra insanlar oyunu alırken tekrar tekrar düşüneceklerdir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spintires Platformlar: PC Geliştirici: Oovee Game Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Online, Intergalactic Projesi Yüzünden İptal Edilmiş 19 Şubat The Blood of Dawnwalker'ın Ana Hikayesi 30-40 Saat Sürecek 19 Şubat Analistlere Göre Nintendo Switch 2'nin Fiyatı 399 Dolar Olacak 19 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 İçin 4K Doku Paketi Yayınlandı 19 Şubat Hayatta Kalma Korku Oyunu The Backrooms 1998, 20 Şubat'ta Konsollar ve PC İçin Çıkıyor 19 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler