StarCraft II Betası Harita Editörüne Kavuşuyor

21.04.2010 10:12 Alkan Adakaner


 
     Gerçek zamanlı strateji türüne ait bilim-kurgu oyunu StarCraft II'nin betası için yeni bir güncelleme yapılacağı açıklandı. Bu hafta oyunun betası ile ilgili hareketli dakikalar yaşanacak.
 
     Henüz kesin tarih açıklanmasa da bu hafta içinde StarCraft II'nin betası için harita ve mod editörünün yayınlanacağını açıkladı. StarCraft II'nin başındaki isim Chris Sigaty bu yeniliklerle oyuncuların kendi haritalarını ve özelleştirmelerini yapmalarına izin vereceklerini belirtti. 

     Sigaty, aynı zamanda StarCraft II'nin Mac versiyonunun betasının gelecek hafta yayınlanacağını da sözlerine ekledi. Uzun zamandır beklenen Starcraft II kendi türünün en iyilerinden birisi olarak PC ve Mac platformlarına çıkarma yapacak.

kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler