Türkiye'deki Starcraft Turnuvasına Sürpriz İsim

04.03.2012 17:16 Samet Konuksal


     Gigabyte GGcUp SenioR Şubat turnuvasının şampiyonu olacak Türk oyuncumuz ile dünyaca ünlü esport oyuncusu Tt.White-Ra bir StarcraftTurkiye.com organizasyonunda karşı karşıya geliyor!

     Bu gösteri maçı, GGcUp SenioR ayağının büyük finalinden sonra 22:30'da oynanacak ve Türkçe - İngilizce (HD) olarak canlı canlı e-spor severlerin huzurlarında olacak.

     Tt ePSORTS oyuncusu Tt.White-Ra'nın Türk oyuncularının karşısına ilk kez bir gösteri maçı ile çıkacağı bu gösteri maçını bu akşam 22:30'da sakın kaçırmayın!
 
Türkçe Yayın
http://www.starcraftturkiye.com/tv
 
Tt.White-Ra vs SenioR Şampiyonu | 04 Mart 2012 Pazar - 22:30 TR
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler