Ücretsiz Online Metal Slug Arayan?

Web sitesinden, sağ üstteki Sign Up'a tıklayarak hızlı bir şekilde üye olabiliyorsunuz
10.04.2011 14:11 Gökhan Yılmaz

 
     2D shooter'lar (Side-Scrolling) arasında kalitesini unutturamayan oyunlardan biri de Metal Slug olmuştur. Olsa yine oynarım diyorsanız, çıtayı bir kaç seviye yukarı taşıyan Metal Assault'a bir şans verebilirsiniz.
 
     Aeria Games oyunu olan Metal Assault, 2D shooter ve RPG karışımı oynanışıyla karşımıza çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulan bu MMO vari oyunda dört karakterden birini seçerek diğer oyuncularla görüşüp buluşabiliyor, görevlere girebiliyor, co-op olarak oynayabiliyor ya da PvP şeklinde karşılaşmalar yapabiliyorsunuz. Seviyeniz, silahlarınız ve yetenekleriniz de oynadıkça gelişiyor. Hatta bölüm sonlarında gelen boss'lara karşı takım olarak taktik uygulamak oldukça zevkli görünüyor.
 
     Kısa bir süre sonra tam sürüm ile karşımıza çıkacak Metal Assault'un herkese açık betası bu ayın başında start verdi. Oyunu ücretsiz olarak hemen indirip (218 MB) test etmek için buraya bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Assault Platformlar: PC Geliştirici: Aeria Games Dağıtıcısı: Aeria Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 49 Dk önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 2 Saat önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 3 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler