WoW: Cataclysm'in İlk Ay Satışları Açıklandı

"WoW Killer" olarak tanımlanan onlarca oyun çıkmasına rağmen World of Warcraft, MMO piyasasının tahtından hâla indirilemedi.
10.01.2011 17:06 Samet Konuksal


     Blizzard, World of Warcraft ile MMO piyasasını domine etmeye devam ediyor. World of Warcraft'ın son çıkan ek paketi Cataclysm'in ilk ay satış rakamları açıklandı.
 
     7 Aralık'ta çıkışını yapan ve ilk 24 saatte 3.3 milyon satarak PC oyunları tarihinin en hızlı satan oyunu ünvanına erişen World of Warcraft: Cataclysm, bu bir aylık süreçte toplam 4.7 milyon adet satmış.
 
     Ayrıca bu satış rakamıyla birlikte Cataclysm, 2010'da İngiltere'de en çok satan oyunlar listesinin PC kategorisine 4. sıradan girdi. Bu rakam, WoW: Cataclysm'in sadece PC platformuna çıktığını düşününce, gerçekten harika gözüküyor.
 
     Cataclysm paketi, World of Warcraft oyununun geçtiği Azeroth evrenini tamamen değiştirmiş ve yok oluşa sürüklemişti. Buna rağmen, Blizzard tarafından yapılan son açıklamalara bakılırsa, yeni bir bölgede geçecek olan 5. ek paket de yolda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Cataclysm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler