Söylenti: Team ICO Collection Yıl Sonuna Ertelendi

ICO'yu HD kalitesiyle oynamak oldukça zevkli olacaktır
09.03.2011 12:43 Alkan Adakaner


     The Last Guardian öncesi çıkarılması planlanan ve Bahar aylarında raflardaki yerini alacağı söylenen Team ICO Collection yıl sonuna ertelenmiş olabilir. Amerikalı bir market zincirinin listesinde (Kmart) oyunun yıl sonunda çıkacağı belirtilmiş.
 
      Sony ile son toplantılarında bu bilgiyi aldıklarını vurgulayan yetkililer, bize oldukça kötü bir haber verdi. Tabi Sony'den hala resmi bir açıklama gelmedi.
 
      Daha gelişmiş kaplamalar, 3D desteği, HD görseller sunacak Team ICO Collection bildiğiniz gibi ICO ve Shadow of the Colossus'un bulunduğu bir paket olacak. Bu paketin The Last Guardian'la aynı anda çıkması mümkün mü? Umarım The Last Guardian da bu nedenle ertelemez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler