Baba Lannister, The Witcher 3'e Transfer Oldu

Emreis sends their regards!
21.04.2015 19:10 Ersin Kılıç


     Game of Thrones'un kötü olduğu kadar bir o kadar da saygı duyulası karakteri Tywin Lannister'a hayat veren Charles Dance'in The Witcher 3 seslendirme kadrosunda olduğu açıklandı.
 
     Daha önce Ali G, Dracula Untold, Alien 3 ve Imitation Game gibi yapımlarda yer alan Dance, oyunda yer alan Nilfgaard İmparatoru Emhyr var Emreis'e sesi ile hayat verecek. Bu projenin ilk oyun projesi olduğunu belirten Charles Dance "Bu benim için yeni bir dünya ve heyecan verici olduğunu söyleyebilirim." açıklamasını yapmış. 
 
     Oyunda da oldukça önemli ve güçlü bir karakteri canlandıran Charles Dance için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz. Şahsen böyle güçlü bir sesin oyunda yer almasına oldukça sevindim. Bakalım çıkışını kısa bir süre kalan The Witcher 3'ten başka ne gibi sürprizler gelecek. Göreceğiz.. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 11 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler