Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor

25.04.2024 13:10 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Armor Games Studios ve geliştirici Seed by Seed, çok oyunculu oyunu Baladins'in PC versiyonunun 15 Mayıs'ta Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch sürümleri daha sonraki bir tarihte gelecek.
 
Oyunun açıklaması ise şu şekilde:

Sokak sanatçıları, parti düşkünleri, baş belaları. Onlara birçok isim takıldı ama onlar kendilerine Baladinler diyor! Bu efsanevi kahramanlar, kutsal görevleri olarak kitleleri eğlendirmek için şehirden şehre dolaşıyor!
 
Bu zor bir görev ama Baladinler, bunu içtenlikle kabul ediyor. İhtiyaç sahiplerine yardım etmekten partiler düzenlemeye kadar, seyahatleri onları nereye götürürse götürsün yanlarında hep bir sürprizle geliyorlar. Onlar için önemli olan tek şey Gatherac'ın ışıltılı ve canlı dünyasında yaşayan insanları neşelendirmek.
 
Bir Baladin olarak görevine başla: Hayalperest Aşçı, kurnaz Zeka Pırıltısı, güçlü Dansçı, kundakçı Yakıp Yıkan, veya karizmatik Şair. Mutluluk tutkusuyla bir araya gelen her Baladin kendi benzersiz becerisini ortaya koyuyor; macera boyunca seçimler yaparak ve ögeleri toplayarak yeteneklerini daha da geliştirebiliyor.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler